Saturday, 26 November 2011

I'm sorry ~ (to all readers/followers/blogwalkers)

Assalamualaikum ~ yaw !
I'm sorry 100x ... kalau aku 'ter'buat korang wondering (pasal cursor kat blog aku nih) ~
sepatutnye aku post bende ni awal2 ~


sebenarnye ... die ni Auron ~ watak dari Final Fantasy X (10) ~ 

die ni tersangat laaah cool ... walaupun sebesar mane masalah, die handle dengan tenang ... (ayat x leh blaa) LOL ~ ayat die macam ni 'That's how it's done!' ~ antare ayat yang paling aku suke 'This is your story, and it's begin here' die ucap bende ni kat Tidus (watak utama) mase opening game ni ~

ok2 ... better aku stop ~
p/s = sorry klau aku mrepek ~

-credits-
-special thnx to all readers/followers

-lampiran-
Cool ~ eh ...

Ayat die kalau nak lawan musuh ~

Tidus ~






No comments:

Post a Comment